letras.top
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

letra de salam tresno (feat. syahiba saufa) - james ap

Loading...

sumilir angin wengi kang tumetes
anambahi kangenku sangsoyo gedi
titipen rindu iki sangsoyo akeh
amung biso dedungo angenku nggo kowe

sliramu siji, tresnoku yo mung siji
tak simpen lan tak jogo tekaning pati
panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
sayang, aku tulus tresno sliramu

tresno ra bakal ilang
kangen sangsoyo mbekas
tembang rindu kanggo riko
janji suci tekaning pati

salam tresno dijogo
senadyan adoh panggonanmu
sumpah tulus kanggo riko
salam rindu neng sliramu

sliramu siji, tresnoku yo mung siji
tak simpen lan tak jogo tekaning pati
panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
sayang, aku tulus tresno sliramu

tresno ra bakal ilang, kangen sangsoyo mbekas
tembang rindu kanggo riko, janji suci tekaning pati
salam tresno dijogo, senadyan adoh panggonanmu
sumpah tulus kanggo riko, salam rindu neng

tresno ra bakal ilang, kangen sangsoyo mbekas
tembang rindu kanggo riko, janji suci tekaning pati
salam tresno dijogo, senadyan adoh panggonanmu
sumpah tulus kanggo riko, salam rindu neng sliramu

letras aleatórias

MAIS ACESSADOS

Loading...