letras.top
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

letra de xhane xhane - dafina zeqiri, bruno & klajdi haruni

Loading...

[teksti i “xhane xhane”]

[verse 1: bruno & klajdi haruni]
ja, nisa me u bo hije, afër teje t’jem
vetem ti e dije sa jam lut gjithmonë per ne
sikur në vëndin tim t’jesh pak, a ki me jetu dot vetëm?
dhe prej dashninë të kthehet prapë
gabimet me ia fal

[chorus: dafina zeqiri, të tre]
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane
xhanе, xhane, xhane, xhane
gjithë jеten ty ta kam dhane

[verse 2: dafina zeqiri]
xha-xha-, xhane
gjithë jeten ta kom dhan-, ta kom dhane
xha-xha-, xhane
gjithë jeten ta kom dhan-, ta kom dhane
“ku po ik? ku po ik? ku po ik?” a thu n’mendjet e tij? (uh-uh)
pa u pa, pa u ni unë e ti, kena me pas gjithë dashni (ah-ah-ah)
jo, prej teje s’e kom prit kom bo be-je se ne keq mu ni
a ke ni, a ke ni, a ke ni se me ty kom ra n’dashni?
[chorus: të tre]
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane

[bridge: bruno & klejdi haruni, të tre]
xha-xha-xha-xhane
xha-xha-xha-xhane
xha-xha-xha-xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane
xha-xha-xha-xhane
xha-xha-xha-xhane
xha-xha-xha-xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane

[chorus: të tre]
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane
xhane, xhane, xhane, xhane
gjithë jeten ty ta kam dhane

letras aleatórias

MAIS ACESSADOS

Loading...