artista: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

letra de piker keri – hana monina

Loading...

yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri
yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

iki atu du parkiran maju mundur ra karuan
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok canthelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

piker keri, piker keri
ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri
yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

ooh piker keri

nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
gusti niku mboten sare kowe kuwi sing jengkelke
abot dirasakne ra kuat dibecakne
rasah dipiker mbok mikir sing liyane

tresnoku sing gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending nyicil motor podo mumete
nanging ono asile ketimbang mikir kowe

piker keri, piker keri
ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri
yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri
yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan