artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

letra de ninggal janji – tasya rosmala

udan deres wayah sore iki
ngelingake lorone ati iki
naliko kowe lungo ninggal janji
lali karo janjimu wektu kuwi

seprene aku isih nandang loro
ati tansah keronto-ronto
ning opo kowe tego ninggal lungo
lali marang janji kang setyo

ning opo kowe ninggal aku
ning opo kowe lali anakmu
ning opo kowe nyidrani aku
saiki urip karo kancaku

seprene aku isih nandang loro
ati tansah keronto-ronto
ning opo kowe tego ninggal lungo
lali marang janji kang setyo

ning opo kowe ninggal aku
ning opo kowe lali anakmu
ning opo kowe nyidrani aku
saiki urip karo kancaku

ning opo kowe ninggal aku
ning opo kowe lali anakmu
ning opo kowe nyidrani aku
saiki urip karo kancaku

- letras de tasya rosmala