artista: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

letra de bandara juanda – tasya rosmala

Loading...

ning endi janji sing biyen tak pundi
ning endi sumpah prasetyo dek wingi
kangen sing tak simpen nganti pirang-pirang sasi
pungkasane aku malah mbok tatoni

loro atiku koyo keno eri
krungu ning kono kowe cidro janji
siji januari nyekseni lungamu wingi
nganti seprene aku isih ora lali

ning bandara juanda tanganku biyen tok kanthi
kowe pamit lungo jarene enggal ndang bali
dino nganti sasi suwene aku ngenteni
ra tak nyono tresnamu tego ngapusi

sewu janji-janji saiki mung kari janji
sing tak tunggu tresnomu wes ora siji

loro atiku koyo keno eri
krungu ning kono kowe cidro janji
siji januari nyekseni lungamu wingi
nganti seprene aku isih ora lali

ning bandara juanda tanganku biyen tok kanthi
kowe pamit lungo jarene enggal ndang bali
dino nganti sasi suwene aku ngenteni
ra tak nyono tresnamu tego ngapusi

sewu janji-janji saiki mung kari janji
sing tak tunggu tresnomu wes ora siji