artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

letra de balikan – vita alvia

Loading...

… sun pendem njeru
cerita bengen isun lan riko
sing kiro biso paribasane
barang dilepeh sun pulut maneh

balikan nang riko (nang riko)
podo koyo mangan jangan nget-ngetan
mesti bedo roso sing endah koyo kawitan

balikan nang riko (nang riko)
rasane koyo nong piringe jurang
sing kuat gandolan, jeblok isun warang

niatne wes isun hang dewekan
timbang nganyari loro

… sun pendem njeru
cerita bengen isun lan riko
sing kiro biso paribasane
barang dilepeh sun pulut maneh

balikan nang riko (nang riko)
podo koyo mangan jangan nget-ngetan
mesti bedo roso sing endah koyo kawitan

balikan nang riko (nang riko)
rasane koyo nong piringe jurang
sing kuat gandolan, jeblok isun warang

balikan nang riko (nang riko)
podo koyo mangan jangan nget-ngetan
mesti bedo roso sing endah koyo kawitan

balikan nang riko (nang riko)
rasane koyo nong piringe jurang
sing kuat gandolan, jeblok isun warang

niatne wes isun hang dewekan
timbang nganyari loro
niatne wes isun hang dewekan
timbang nganyari loro

- letras de vita alvia