artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

letra de esem lan guyumu – yon feat. surti, lia, ardia diwang, jithul & saitun

esemmu lan guyumu…
biso gawe senenge atiku
suwe ra ketemu

nengendi peranmu.
opo kowe iseh eleng aku
janjimu… lan tresnamu
biso gawe ayeme atiku
nganti saiki
kowe iseh tak tunggu
nganti kapan kowe ninggalke aku
fotomu neng kamarku neng atiku
koyo kowe neng sandingku…
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku yo mung kowe
tak gowo nganti selawase
aku rabakal biso lali esem lan guyumu
esemu lan guyumuu
biso gawe senenge atiku
suwe ra ketemu
nengendi peranmu
opo kowe iseh eleng aku
janjimu lan tresnamu
biso gawe ayem e atiku
nganti saiki kowe iseh tak tunggu
nganti kapan kowe ninggalke aku
fotomu neng kamarku neng atiku
koyo kowe neng sandingku
ngene rasene yen kangen kowe
tresnaku yo mung kowe
tak gowo nganti selawase
aku rabakal biso lali
esem lan guyumuu
fotomu neng kamarku neng atiku
koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku yo mung kowe
tak gowo nganti selawase
aku ra bakal
biso lali esem lan guyumu

- letras de yon feat surti lia ardia diwang jithul saitun