artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
home > d > dangdut koplo rgs feat deviana safara >

letra de dudu jodone – dangdut koplo rgs feat. deviana safara

tak lilakno tak lilakno, nadjan ati gelo
yen pancen ra jodone, arep di kapake
mbok di pekso o.o.o. ora biso.o.o.o

malah dadi abot sangganeng ati
salawase tak ugemi mung sawiji
tresno ku iki lati temengko ati
nanging aku ugo ngerti, ngrumangsani
sopo sliramu lan sopo aku iki
yowes sing prayeh, wong tuamu ora setuju
tak lilakno tak lilakno, nadjan ati gelo
yen pancen ra jodone, arep di kapake
mbok di pekso.o.o.o ora biso.o.o.o
malah dadi abot sangganeng ati
#reff:
saklawase tak ugemi mung sawiji
tresno ku iki lati temengko ati
nanging aku ugo ngerti, ngrumangsani
sopo sliramu, lan sopo aku iki
yo wes sing prayeh,
wong tuamu ora setuju
tak lilakno ta lilakno, nadjan ati gelo
yen pancen ra jodone arep di kapake
mbok di pekso.o.o.o ora biso.o.o.o
malah dadi abot sangganeng ati
(end)

- letras de dangdut koplo rgs feat deviana safara